Rapport_inzien Rapport_aanvragen

Taxateurs

Wat vinden taxateurs van ons?
“In het begin heb ik alle validatie instituten vergeleken en daarbij stak RapportNetPro er met kop en schouders boven uit. Snel, duidelijk en deskundig, een voorbeeld voor andere validatie instituten.”
VBO makelaar dhr. Ganseman van GOB Taxaties te Kapelle

"Ik vind dat RapportNetPro een functioneel programma heeft waarbij ik mijn opmerkingen makkelijk en snel kan invullen. Bovendien is de communicatie met de validatie medewerkers altijd goed.”
NVM makelaar mevr. Adriaanssen van DKV Makelaars te Amsterdam
 

Aanstelling als taxateur bij RapportNetPro
Op de homepage van RapportNetPro vindt u een button “aanmelden”. Uw aanstelling maken wij in orde binnen 24 uur nadat u de benodigde stukken heeft aangeleverd. Aan de aanmelding zijn geen kosten verbonden.


Uw taxatierapport, het visitekaartje voor uw bedrijf
Omdat de rapporten, sinds het valideren is ingevoerd, echter nog nauwelijks herkenbaar zijn als uw product mist u hier een stukje herkenbaarheid. RapportNetPro geeft u nu de mogelijkheid om uw gevalideerde taxatierapporten van een uniek voorblad te voorzien in uw eigen huisstijl.

Gratis extra’s
Als u bent aangesteld als taxateur kunt u gratis gebruik maken van een aantal handige tools, waaronder een BAR/NAR berekening, een herbouwwaardemeter en een indexeringstool.